Mini logo

Evenimente & Cazare

Credem cu pasiune că fiecare moment ar trebui să fie special.

Când vine vorba de nunți, credem că este deosebit de important ca fiecare detaliu al zilei destinate să dureze pentru totdeauna să fie perfect. De aceea, suntem aici pentru a transforma evenimentul de vis în realitate și, împreună, îl vom face magic pentru tine și cei dragi ție.

La centrul nostru de evenimente, unde eleganța modernă întâlnește un cadru idilic, creăm o atmosferă unică pentru fiecare nuntă. Cu un cort mare, care poate găzdui confortabil grupuri mai mari de invitați, vă oferim posibilitatea de a vă sărbători nunta de vis într-un loc magic.

Evenimentele noastre

Oferta noastră

Un mediu natural minunat icon

Un mediu natural minunat

Cortul pentru evenimente Szépasszony este amplasat într-un cadru frumos, oferind un peisaj idilic pentru sărbătorit și invitații săi. Un loc de joacă modern este disponibil pentru copii, astfel încât adulții să se poată bucura de evenimente fără griji.

Locuri de cazare și parcare amplă icon

Locuri de cazare și parcare amplă

Avem o parcare spațioasă, astfel încât oaspeții pot parca ușor și convenabil în timpul șederii lor. De asemenea, este disponibilă cazare, astfel încât oaspeții să poată sărbători fără nicio grijă pe lume.

Servicii complete și de înaltă calitate icon

Servicii complete și de înaltă calitate

Oferim un serviciu complet de catering pentru toate tipurile de evenimente, fie că este vorba de o nuntă, o conferință sau o reuniune corporativă. Echipa noastră experimentată se va asigura că fiecare nevoie a oaspeților noștri este satisfăcută.

Rating star iconRating star iconRating star iconRating star iconRating star icon
Magdalena Macovei

Este o locație de vis!!!Totul este frumos au și căsuțe de închiriat sala tip cort este fff frumoasă, fântână arteziană, iaz, alei superbe, locație uaaaaaau!

Rating star iconRating star iconRating star iconRating star iconRating star icon
Lidia Pindaru

Recomand cu drag această locație! Am petrecut 5 zile minunate fiind cazați într-una din căsuțe. Atât în interiorul căsuței cât și în exterior totul era curat și bine îngrijit, un loc parcă desprins din poveste, unde te poți bucura de liniște și de prospețimea aerului. Cu gazdele am interacționat foarte puțin, prezența lor fiind discretă(adică deloc cicălitoari), dar și foarte amabili când am cerut unele informații. Nu am întâmpinat niciun inconvenient la această locație.

Rating star iconRating star iconRating star iconRating star iconRating star icon
Mitrică Cean de Fontă

Loc superb pentru orice eveniment dar si pentru cazare.

cookieAcest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării pe site, acceptaţi folosirea acestora!